İNŞAAT VE YÖNLENDİRME TABELALARI

Şantiye alanlarında kullanılan inşaat ve yönlendirme tabelaları, tehlikeli ortamların varlığını haber vermektedir. Bu tabelalar, çeşitli büyüklerde üretilmektedir. Kullanım alanına göre değişen fiziksel özellikleri ve renkleri, üretici firma tarafından ayarlanmaktadır. Ayrıca genel olarak kırmızı gibi dikkat çekici renklerden tasarlanmaktadır. Uyarı tabelaları, elektrik panosunun bulunduğu veya yangın çıkma ihtimalinin yüksek olduğu ortamlarda kullanılmaktadır. İnşaat ve yönlendirme tabelaları üzerinde yer alan resimler ise, yasaklı bölgenin ne anlam ifade ettiğini veya neden uzak durulması gerektiğini bildirmektedir. Özellikle de sarı ve kırmızı şeritler sayesinde de bireylerin dikkati çekilmektedir. Yönlendirme tabelaları, kişilere bilgi verilmek amacı ile de kullanılmaktadır. Örneğin çıkış kapısının yeri, çalışma alanlarında bulunan odaların bölgeleri gibi bilgiler, bu tabelalar sayesinde verilmektedir.

Ürettim Desteği

Alanya reklam firması, uyarı tabelaları üretimi sektöründe hizmet vermektedir. Şantiye ve iş yerlerine özel baskılar düzenlenmekle birlikte, tüm ürünlerin amaca en iyi şekilde hitap etmesi sağlanmaktadır. Genel olarak metal ve akrilik malzemeden tasarlanan inşaat ve yönlendirme tabelaları, çevresel darbelere karşı da oldukça dayanıklıdır. Baskı işlemleri ise günümüz teknolojisinde üretilmiş olan makineler ile gerçekleştirilmektedir. Dikkat çekici olması için ise, geniş ölçülerde üretilmektedir. Yönlendirme tabelaların içerisinde yer alan şekiller, kullanım alanına göre farklılık göstermektedir. Alanya reklam şirketi, bu resimlerin görünürlük ve netlik açısını profesyonel bir şekilde ayarlamaktadır. Ayrıca tüm tabelalar, kalite ve okunabilirlik kontrollerinden geçirildikten sonra satışa sunulmaktadır.

İnşaat Ve Yönlendirme Tabelaları Kullanımı

Alışveriş merkezlerinde, otoparklarda ve kurumsak şirketlerde kullanılan inşaat ve yönlendirme tabelaları, bilgilendirme amacını taşımaktadır. Bu nedenle de toplu yaşamın gerçekleştiği her alanda tercih edilmektedir. Alanya reklam şirketi, sektörlere özel üretim desteği sağlamaktadır. Şirketinin uzman personelleri ve tasarımcıları sayesinde ürünlerin üretimi kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilmektedir. Müşteri memnuniyetini sağlamak adına da çeşitli indirim ve kampanyalar yapılmaktadır. Alanya reklam, toplu siparişleri de zamanında tamamlamaktadır Ayrıca firma, tüm müşterilerinin mekânlarına özel şık tasarımlara imza atmaktadır. Yine kişiye ve kuruma ait renkler ile de üretim desteği verilmekle birlikte, reklam amacını taşıyan tabelalarda tasarlanmaktadır.